joi, 17 februarie 2011

Nevasta lui Cheloo a depus actele de divort


Daniela Niculescu, sotia lui Cheloo, hip-hoper-ul de la Parazitii, a decis sa puna punct casniciei cu acesta, depunand de curand cererea de divort. Pe langa separarea de sotul sau, Daniela isi doreste sa obtina si custodia copilului.
In respectiva cerere este specificat faptul ca Stefan Catalin Ion a inceput sa aiba in ultima perioada un comportament violent fata de aceasta, ajungandu-se in situatia in care este agresata fizic zilnic. Mai mult decat atat, Daniela sustine ca sotul sau a cazut in patima alcoolului si ca isi neglijeaza copilul. Nici la capitolul fidelitate Cheloo nu sta prea bine, sotia sa acuzandu-l ca a inselat-o cu mai multe femei, lucru demonstrat chiar de muzician anul trecut cand a fost surprins in compania unei tinere din Brasov.
Pe de alta parte, nici Daniela Niculescu nu are o imagine prea buna pentru o mama. Aceasta a fost dependenta de droguri, lucru care a dus o masiva pierdere in greutate, Daniela ajungand sa cantareasca 35 de kilograme.
Prima infatisare la tribunal a fost stabilita pentru luna ianuarie a anului viitor, cei doi avand astfel timp sa isi faca ordine in viata si eventual sa se impace.


SURSA

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates